logo-1-1-300x131

Lokalmatringen

“Vi tok kontakt med A2G i forbindelse med at vi hadde behov for en ekstra ressurs. Vi fikk en kandidat som for oss har blitt en kjempesuksess!”

Vi har fått dekket vårt rekrutteringsbehov, samtidig som vi gir noe tilbake.

Preben Rasmussen er grunder og daglig leder i Lokalmatringen, en markedsplass hvor forbruker kan handle direkte fra bonden. Bedriften er i vekst og hadde behov for å øke bemanningen.

Preben kontaktet A2G etter tips fra en annen grunder bedrift som hadde positiv erfaring med å ansette via A2G.

Tradisjonell stillingsutlysning kan “skremme vekk” gode søkere fordi kravene kan virke uoppnåelige.

Gjennom prosessen med A2G fikk vi mulighet til å bli kjent med kandidaten, og å knytte bånd på en annen måte enn ved tradisjonell rekruttering. Vi er opptatt av å bygge gode team, og å finne personer som har en lidenskap. Grete Grimstad, næringslivskontakt i A2G, satt seg grundig inn i vårt behov, og etter 3 uker presenterte hun en kandidat som for oss har blitt en kjempesuksess! God forventningsavklaring, felles mål, og tett oppfølging fra A2G ble vår suksess oppskrift.

Relaterte artikler
Subscription Form
Favicon A2G
Vi har et bredt tilbud som omfatter både avklaring, arbeidsrettet rehabilitering, kvalifisering og opplæring, samt bistand til å finne og/eller beholde arbeid
ManagementSysCert_ISO9001_14001_col-250x300
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram