Kantine og catering

A2G drifter 5 kantiner, hvorav 4 er for eksterne kunder. Våre kantiner er i hovedsak lokalisert i Åsane, Bergen sentrum og Laksevåg. I tillegg til våre kantiner driver vi Kryddar Catering. Vi tar sikte på å levere mat av høy kvalitet.

Ved våre kantiner vil du blant annet få opplæring i:

  • Produksjon av varm og kald mat.
  • Smøring av snitter, rundstykker og bagetter.
  • Produksjon av salatbar.
  • Cateringproduksjon.
  • Kassabetjening og kassaoppgjør.
  • Bestilling av varer og håndtering av varelager.
  • IK-Mat (hygiene og miljø).

Vi har som mål å gi opplæring til våre deltakere i alle relevante oppgaver innenfor kantinedrift og catering. Vi legger vekt på at du som deltaker skal bli best mulig selvstendig som kantine- og cateringmedarbeider. Blant våre arbeidsledere er det høy kompetanse innen mat-faget. Vi er opptatt av kvalitet og kreativitet på våre kjøkken. Det er også viktig for oss å ha fokus på et godt arbeidsmiljø med toleranse for ulike mennesker med ulike utfordringer. Vi tilstreber et miljø hvor våre medarbeidere skal få mulighet for å utvikle seg og øke sin faglige kompetanse innenfor mat-faget.

Vi produserer lunsjmat, møtemat og middager, og vi har en innholdsrik cateringmeny med blant annet koldtbord, snitter, tapas og forskjellige middagsretter. A2G sine kantiner har som mål å levere mat av høy kvalitet og å ha kunder som opplever at de blir godt ivaretatt hos oss.

Vi er godkjent lærebedrift i kokkefaget.