logo-1-1-300x131

For Arbeidsgiver

Bærekraftig rekruttering 

Har du som arbeidsgiver behov for å øke bemanningen? I A2G har vi en unik kompetanse i å finne riktig jobbmatch mellom arbeidstaker og arbeidsgiver. 

Vi har gjennom mange år knyttet til oss arbeidsgivere i Vestland og Rogaland som har valgt å rekruttere via A2G. Vi ønsker å knytte til oss flere arbeidsgivere som vil bidra til å gi de som står utenfor arbeidslivet en ny mulighet. 

Vi har til enhver tid et stort antall jobbsøkere i kurs og oppfølging hos oss. De ønsker å få presentere seg for arbeidsgivere som har et bemanningsbehov. 

Våre veiledere har god kunnskap om krav og forventninger i arbeidslivet, og bidrar med tett og profesjonell oppfølging både for jobbsøker og bedrift. 

Ønsker din bedrift å utforske mulighetene et samarbeid gir? 

Ta en uforpliktende prat med en av våre næringslivskontakter:

Næringslivskontakter

ok
Grete Grimstad
Næringslivskontakt Bergen
91902473
grete.grimstad@a2g.no
pål
Pål Andersen
Avdelingsleder Stavanger
41263756
pal.andersen@a2g.no
Skjermbilde 2021-08-23 110202
Ingrid Landråk
Avdelingsleder Sandnes
95860398
ingrid.landrak@a2g.no
okok
Kjersti Rasmussen
Markedssjef
98262067
kjersti.rasmussen@a2g.no

Kundecase

Lokalmatringen
“Vi tok kontakt med A2G i forbindelse med at vi hadde behov for en ekstra ressurs. Vi fikk en kandidat som for oss har blitt en kjempesuksess!”
Les mer
A2G, det magiske bindeleddet!
Mosaic Medical hadde behov for en person som tok ansvar, var fleksibel, effektiv, selvstendig og uredd. Kandidaten fra A2G hadde behov for å finne ut om dette var rett bransje for henne. “Vi har funnet gull i denne kandidaten, sier Heia”
Les mer

Fornøyde kunder

A2G satt seg nøye inn i vårt behov som arbeidsgiver og legger svært godt til rette for at vi skal få kandidater som passer inn i vår bedrift. Noen ganger er det bare snakk om arbeidstrening i en begrenset periode før kandidaten skal ut i normalt arbeid. Andre ganger passer kandidatene så godt inn hos oss at det ender med at vi ansetter dem.
- Roger Holthe Olsen
  Daglig Leder, dyrekassen.no
Selv om det ofte snakkes om hvor bra det er for hele samfunnet at mennesker som ellers ikke ville ha vært i arbeid får innpass i arbeidslivet, er det i høyeste grad en vinn-vinn-situasjon.
- Deborah Livastøl
  Personalsjef, Wellbore Integrity Solutions

Noen samarbeidspartnere 

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidsinkludering?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om arbeidsinkludering
Favicon A2G
Vi har et bredt tilbud som omfatter både avklaring, arbeidsrettet rehabilitering, kvalifisering og opplæring, samt bistand til å finne og/eller beholde arbeid
ManagementSysCert_ISO9001_14001_col-250x300
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram