logo-1-1-300x131

A2G, det magiske bindeleddet!

Mosaic Medical hadde behov for en person som tok ansvar, var fleksibel, effektiv, selvstendig og uredd. Kandidaten fra A2G hadde behov for å finne ut om dette var rett bransje for henne. “Vi har funnet gull i denne kandidaten, sier Heia”

Tore Ragnhild Heia er daglig leder i Mosaic Medical, et privat legesenter på Forus.

Heia ble kontaktet av en veileder i A2G som på vegne av en kandidat ønsket muligheten for jobbsmak hos dem. Jobbsmak er tilbud for jobbklare kandidater som ønsker å teste ut et yrke eller en arbeidsplass. Bedriften som tilbyr jobbsmak, har mulighet til å ansette dersom de finner riktig kandidat til jobben.

Heia forteller at kandidaten kom inn uten bakgrunns erfaring fra helse. Hun møtte oss med en nysgjerrighet og et sterkt ønske om å få jobbe med noe helserelatert og vurderte å utdanne seg i den retning. Veilederen fra A2G hjalp både oss som bedrift og kandidaten gjennom prosessen. A2G sin veileder var alltid tilgjengelig for oss og pushet oss som arbeidsgiver til å finne gode løsninger. Hun skapte trygghet i prosessen og var bindeleddet opp mot NAV.

Samarbeidet har resultert i at Mosaic Medical har ansatt kandidaten som kombinerer jobben med å utdanne seg til helsesekretær.

Arbeidsplassen hadde ikke vært den samme uten kandidaten fra A2G. Samtidig er dette et bevis på at en ikke skal være så skeptisk til å ta imot kandidater som i utgangspunktet ikke har den kompetanse og bakgrunn som kreves. Vi har funnet gull, avslutter Heia.

Relaterte artikler
Subscription Form
Favicon A2G
Vi har et bredt tilbud som omfatter både avklaring, arbeidsrettet rehabilitering, kvalifisering og opplæring, samt bistand til å finne og/eller beholde arbeid
ManagementSysCert_ISO9001_14001_col-250x300
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram