logo-1-1-300x131

A2G, det magiske bindeleddet!

Mosaic Medical hadde behov for en person som tok ansvar, var fleksibel, effektiv, selvstendig og uredd. Kandidaten fra A2G hadde behov for å finne ut om dette var rett bransje for henne. “Vi har funnet gull i denne kandidaten, sier Heia”

Tore Ragnhild Heia er daglig leder i Mosaic Medical, et privat legesenter på Forus.

Heia ble kontaktet av en veileder i A2G som på vegne av en kandidat ønsket muligheten for jobbsmak hos dem. Jobbsmak er tilbud for jobbklare kandidater som ønsker å teste ut et yrke eller en arbeidsplass. Bedriften som tilbyr jobbsmak, har mulighet til å ansette dersom de finner riktig kandidat til jobben.

Heia forteller at kandidaten kom inn uten bakgrunns erfaring fra helse. Hun møtte oss med en nysgjerrighet og et sterkt ønske om å få jobbe med noe helserelatert og vurderte å utdanne seg i den retning. Veilederen fra A2G hjalp både oss som bedrift og kandidaten gjennom prosessen. A2G sin veileder var alltid tilgjengelig for oss og pushet oss som arbeidsgiver til å finne gode løsninger. Hun skapte trygghet i prosessen og var bindeleddet opp mot NAV.

Samarbeidet har resultert i at Mosaic Medical har ansatt kandidaten som kombinerer jobben med å utdanne seg til helsesekretær.

Arbeidsplassen hadde ikke vært den samme uten kandidaten fra A2G. Samtidig er dette et bevis på at en ikke skal være så skeptisk til å ta imot kandidater som i utgangspunktet ikke har den kompetanse og bakgrunn som kreves. Vi har funnet gull, avslutter Heia.

Relaterte artikler
Skreddersøm på arbeidsgivers premisser
Publisert: oktober 22, 2022
Inkludering som god rekruttering!
Publisert: september 26, 2022
Gode formidlingstall fra A2G
Publisert: januar 24, 2022
En ny tid for miljøet
Publisert: juni 23, 2021
Lokalmatringen
Publisert: mai 23, 2021
Favicon A2G
Vi har et bredt tilbud som omfatter både avklaring, arbeidsrettet rehabilitering, kvalifisering og opplæring, samt bistand til å finne og/eller beholde arbeid
ManagementSysCert_ISO9001_14001_col-250x300
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram